Immovatie voor eigenaars

Over Uphouse

Immovatie voor Eigenaars

Vastgoedmakelaars of niet?

Vanuit het besef dat eigenaars dikwijls liever zélf hun woning verkopen is Uphouse ontstaan om jou op een toegankelijke manier een platform te bieden dat je vooruit helpt bij de verkoop van een woning of appartement.

Er zijn heel wat zaken die eigenaars zelf de baas kunnen. Dit is afhankelijk van wie je bent, wat je doet en over welke kennis je reeds beschikt. De diensten van een vastgoedmakelaar zijn vaak gebaseerd op één standaardpakket gekoppeld aane een bepaald ereloon.

Jij zou misschien perfect 75% van die taken zelf kunnen realiseren met een klein beetje begeleiding van een expert ter zake en die andere 25% daar besef je inderdaad dat het beter zou zijn dit uit te geven aan iemand die dit dagelijks doet.

Een oplossing voor die 25% die je werkelijk nodig hebt wordt er quasi nooit aangeboden. Vanuit deze vaststelling hebben we dit platform gecreëerd zodat jij enkel hoeft te betalen voor de diensten waar je werkelijk behoefte aan hebt. Je kiest zelf wat je nodig hebt en bent tot niets anders verplicht.

Uphouse platform
Immovatie voor eigenaars

Ontdek onze sterke punten

Fotografie


Professionele foto's nemen is een must. Dankzij veelvuldige opleidingen, een gezonde dosis talent en jarenlange ervaring kunnen we jou de meest ideale realistische beelden bezorgen.

Vastgoed styling


Of Home staging... Enkel het beste: Als basis een buitenlandse opleiding bij het enige instituut met een Europees Qfor label (kwaliteitsgarantie).

Presentatie


Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken! Onze jarenlange ervaring in de sector zorgt er voor dat jij de juiste eerste indruk maakt.

Expertise in vastgoed


Jarenlange ervaring en onophoudelijk leren en studeren maken dat we de waarde van jouw pand kunnen bepalen met een doordachte gemotiveerde berekening die niets aan het toeval overlaat.

Marketing


Een doordreven kennis van marketing laat ons toe jouw pand in de kijker te zetten bij de juiste mensen. We volgen ook de nieuwste startegieën en ontwikkelingen steeds op om jou de beste service te geven.

Video


Binnen de 5 jaar zal 70% van het internet gedomineerd zijn door video. Een snel groeiende tendens waar je dankzij onze laatste inspanningen kan van mee genieten. Video is in en geeft buitengewone resultaten.

Het verschil tussen excellent en buitengewoon is die extra inspanning. De norm bij Uphouse is buitengewoon!
Diane Van Landuyt
Immovatie voor eigenaars

Onze Partners

IMMovatie voor eigenaars

Uphouse helpt iedereen

Uphouse streeft naar meer en beter voor iedereen. Naast de eigenaars die we helpen bij eigen verkoop van hun woning leveren we ook onze bijdrage aan verschillende goede doelen in onze nabije omgeving maar ook verderaf. Zo sponsoren we bij voorbeeld enkele van de jeugdploegen van de lokale voetbalploeg KVC Jong Lede maar ook de vzw Seahorse Dockers primary school in Kenya. Ken jij nog enkel vzw's die een duwtje in de rug kunnen gebruiken? Contacteer ons dan zeker want Uphouse streeft naar meer en beter voor iedereen.

Geef jouw favoriete vzw een duwtje in de rug!
Vuurwerk