immovatie voor eigenaars

TOP Service

Immovatie voor eigenaars

3 Basis Principes

Expertise in vastgoed

Objectieve waardebepalingen gebaseerd op verschillende berekeningen, verplichte wettelijke documenten, een volledig dossier en juridisch advies over jouw vastgoed.

lees meer

Vastgoedstyling = home staging

Persoonlijk advies en indien nodig ook de gewenste stappen ondernemen om jouw woning klaar te stomen voor een succesvolle verkoop in een mum van tijd.

lees meer

Marketing van vastgoed

Kopers beslissen online in slechts enkele seconden welke woning meer aandacht krijgt. Zet jouw vastgoed in de kijker met de juiste middelen en maak een marketingplan!

lees meer
immovatie voor eigenaars

Expertise in vastgoed

Taxatie = waardebepaling

Berekening van de waarde van het vastgoed op basis van de analytische methode gebaseerd op de ABEX index, ook gebruikt door de experten beëdigd door de Rechtbanken.

Aankoopbelofte op maat

Een woord is een woord maar als het op de verkoop van jouw vastgoed aankomt wil je toch liever al iets op papier zodat je zekerheid hebt over de intenties van de koper.

Compromis van jouw woning

Jouw verkoopovereenkomst zonder "gaten" voor een geldige verkoop met een gerust hart. Geen onvoorziene omstandigheden die roet in het eten kunnen gooien.

Hulplijn voor advies

Twijfel je over iets? Geen enkele advocaat of notaris kan je zomaar onmiddellijk ontvangen om jou verder te helpen. Wij staan altijd voor je klaar!

Juridische bijstand

Niet elke verkoop verloopt even vlot. Soms vraagt een dossier extra juridische ondersteuning. Omring je met een team van experten & juristen.

Juridische dossieranalyse

Je bent wettelijk verplicht de koper voldoende te informeren. Neem het zekere voor het onzekere en laat jouw dossier analyseren door een expert.

EPC Energieprestatiecertificaat

Een verslag met informatie over de isolatie, verwarmingsinstallaties en in het algemeen het energieverbruik van het pand. Verplicht bij verkoop.

Bodemattest

Een wettelijk verplicht attest over de bodemtoestand van de grond die je verkoopt van OVAM.Wij bezorgen jou dit supersnel!

Keuring elektrische installaties

Nóg een veplichting! Dit attest heb je meestal wanneer je minder dan 25 jaar eigenaar bent van dezelfde woning. Indien niet, brengen we dit in orde.

Ruimtelijke ordening docs

Stedenbouwkundige inlichtingen, plannen - en vergunningenregister, vastgoedinformatie, erfdienstbaarheden, watertoets, overstromingsrisico's, erfgoed, etc

Kadaster opvragingen

Om aan een koper te bewijzen dat jij de rechtmatige eigenaar bent van het pand heb je hiermee een "begin van bewijs" in handen zonder dat je de eigendomstitel hoeft voor te leggen.

Andere documenten

Keuringen van stookolietanken, informatie syndici en mede-eigendom bij appartementen, postinterventiedossiers & veel meer. We bezorgen jou wat je nodig hebt.

immovatie voor eigenaars

Vastgoedstyling

O+ analyse consult

Wil je snel iemand laten nakijken of jouw woning en foto's een optimale presentatie zijn? Stuur ze op en we geven jou enkele gepersonaliseerde richtlijnen.

Q+ analyse consult

Met een analyse van jouw pand leer je wat je nog kan doen in of aan jouw pand om een betere prijs te halen zonder veel geld te moeten spenderen.

Styling live 1/2 dag

We richten jouw pand op een mum van tijd gezellig in met jouw spullen zodat elke kandidaat koper zich al een beetje thuis voelt wanneer hij jouw pand bekijkt en bezoekt.

Meubelverhuur

Je weet dat een lege ruimte weinig tot de verbeelding spreekt tijdens het verkoopproces maar je hebt geen geschikte meubels om jouw pand op een positieve manier in te richten?

Virtuele styling

Meubels plaatsen of jouw woning herinrichten is onmogelijk. Dankzij een virtuele styling kan je jouw kopers toch een idee geven van de mogelijkheden en pluspunten van jouw vastgoed.

Leegmaken woningen

Een volledige inboedel en je weet niet waarheen met al die spullen en meubilair. We zorgen er voor dat een gespecialiseerd team alles komt ophalen en opruimen.

immovatie voor eigenaars

Vastgoedmarketing

Vastgoedfotografie

Zorg er voor dat ook jij foto's publiceert online die JOUW pand onderscheiden van de grijze massa. Maak jouw kopers nieuwsgierig met een professionele fotoreportage.

Drone fotografie

Om een duidelijk en prachtig beeld te geven van hoe het gebouw, de omgeving en gronden zich tot elkaar verhouden kan je luchtfoto's gemaakt door een drone bestellen.

Virtuele bezoekerstour

Je hebt weinig tijd om "kopers" te ontvangen? Met een virtueel bezoek kunnen ze vanop eender welk toestel jouw pand bezoeken en jij hoeft alleen de geïnteresseerden te ontvangen.

360° foto's

Een foto die een volleidg beeld geeft van een ruimte. Ideaal voor plaatsen waar het moeilijk is om met één enkele foto te tonen welk potentieel de ruimte biedt.

Video walkthrough story

Mensen houden van verhalen en door het verhaal van jouw pand op video te vertellen tijdens een wandeling door de woning bereik je veel meer kandidaat kopers.

Virtuele videotour

Een professionele videomontage met tekst, muziek, stilstaande en bewegende beelden gecombineerd om jouw woning te promoten via de sociale media.

2D Plattegrond

Vele eigenaars hebben geen plattegrond meer van hun pand en dit is net iets waar een koper steeds naar vraagt. Wees voorbereid en laat jouw pand opmeten en uittekenen.

Immoportalen publicaties

We geven jou de mogelijkheid om op de belangrijkste portalen tegelijke te kunnen publiceren aan veel voordeligere tarieven dan de standaar als je het zelf doet.

Digitale marketingcampagnes

De meerderheid kandidaat kopers start zijn zoektocht naar een woning online. Laat je begeleiden met een marketing campagne zodat jij een maximaal aantal kopers bereikt.